Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kekszes krémes

2008.04.01

 

Hozzávalók :

  •  1 cs négyzet alakú háztartási keksz
  • 1,5 cs vanília puding
  • 2 db tojás
  • 7 evőkanál cukor
  • 1 evőkanál liszt
  • 12.5 dkg margarin
  • 0.75 dl tej
  • fél csomag zselatin

 

Elkészítés:

Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá :

Krém : A pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint.

Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel.

Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletelni.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 41569
Hónap: 122
Nap: 8